image.jpg

 

Mulla on täällä shoppailulakko meneillään, mutta onhan täällä kotona aika paljon juttuja, mitä en ole tänne blogiin ehtinyt vielä kuvailla. Pahoja unia kaappaamaan ja makkaria koristamaan, olen ostanut Perobasta tämän dreamcatcher:in. Tällä ostoksella tuli tehtyä jotain hyvääkin, sillä osa hinnasta menee nuorten naisten koulutus- ja kehittämisohjelmaan.

Järjestö on nimeltään Nai Disha Educational & Cultural Society. Se on järjestö, joka ei tavoittele markkinataloudellista voittoa. Se keskittyy yhteisön kehittämiseen, koulutuksen ja opetuksen kautta. Järjestö ajaa pääperiaatteena sitä, että kaikkien lasten tulisi saada laadukasta koulutusta ja tasa-arvoiset mahdollisuudet opetukseen, huolimatta syntymätaustaustasta ja sosiaalisesta asemasta. (Nai Disha India)

 

image.jpg

 

Mielestäni sieppari on kyllä tosi söpö ja sopivan kokoinen. Sopii kyllä nätisti tuohon lampun kylkeen roikkumaan.

 

image.jpg

image.jpg

 

Samalla tuli räpsittyä muutama kuva makkarista. Eipä ole muuten ikinä ennen tullut pedattua sänkyä yhtä usein kuin nyt! ”Puolikas” päiväpeitto on niin nopea heittää sängyn päälle, eikä sitä tarvitse sen kummemmin asetella paikoilleen.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Hauskaa lauantaita 🙂