image.jpg

 

Tässäpä kuvia olohuoneen tunnelmasta. Aika raikasta ja keväistä, vai mitä! Sinänsä täällä ei juurikaan pääsiäisasetelmia näy, mutta silti täällä mun mielestä aistii hiukan pääsiäisviboja 😀 Pöydältä löytyy ruukku narsisseja (jotka oon muuten juuttinarulla solminu yhteen, koska ne roikkuu muuten ihan minne sattuu) ja pieni betonimuna. Ostin betonimunan Tallinan homeartista, kuten myös eurolavapöydällä olevan punotun korin. Lisäksi keltainen radio ja makkarin lamppu mätsäävät aika kivasti pääsiäistunnelmaan!

 

image.jpg

 

Mä oon vähän miettiny, että pitäskö korvata tuo puinen omenalaatikko Hay:n pienellä Tray-pöydällä. Se saattas sopia aika kivasti yhteen valkoisen Phrena-valaisimen kanssa. Toisaalta mietin, että onko se jo niin ”nähty” pöytä. Kunnon blogi-pöytä, heh! Mutta ei se sitä poista, että tykkään siitä tosi paljo ja kaunishan se on!

 

image.jpg

 

Eikös olekin ihania kukkia! Ne meinas mulla kuolla jo muutaman päivän jälkeen, mutta sain elvytettyä ne. Jes!

 

image.jpg

image.jpg

 

Kivaa pääsiäisen odotusta!