image.jpg

 

Tässäpä pitkästä aikaa kuvia ruokailutilastamme. Pöytä on stailattu uusilla Varsovan ostoksillani. Kaikki pöydän päällä olevat esineet ovat PT-sisustusliikkeestä, josta mainitsin eilisessä Vinkkejä Varsovaan-postauksessa. Eikös olekin ihanan raikasta ja pastellista, heh 🙂 

 

image.jpg

 

Hay:n Hee-tuolit ovat olleet kyllä ihan loistava valinta ruokapöydän tuoleiksi. Pidän kovasti niiden keveydestä ja ilmavuudesta. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Ajattelin laittaa Varsovasta ostamani seinähyllyn tuohon Andy Warhollin taulun paikalle. Jotenkin tuo kellon puoleinen seinä vaivaa mua.. Täytyy vielä hieman mallailla sitä hyllyä tuohon seinälle.. Tai varsinaisti se ei ole hylly, vaan valkoinen lauta jossa on lokerikkoja 🙂 Lokeroihin voi laittaa  sitten esim. yrttejä, kukkia, pikku asetelmia ym. ihan mitä keksii. Hyllykkö toimisi myös loistavasti eteisessä, jolloin lokeroihin voisi laittaa koiran hihnan, avaimet..jne. Mutta enköhän mä sen tuohon kohta saa paikoilleen, niin nappaan heti kuvan tänne 🙂

 

image.jpg