image.jpg

Hellurei ja terkkuja Vaasasta! Täällä ollaan visiitillä työn merkeissä, mutta onneksi ehdin myös tehdä pikaisen mutkan lenkkipoluille ja kaupungille. Yllä oleva kuva on kivasta sisustusliikkeestä HS centerissä. House By F lifestylestore:sta ostinkin pienen tuliaisen kotiin 🙂 Kyseessä on kuvassakin näkyvä musta lasinen ”lyhty”, jonka sisällä on simpukoista tehty pallo (penkillä, vasemmalta toinen, omani tosin on hieman pienempi). Kauppa oli täynnä kaikkea ihanaa, ja huomaan katselevani yhä useammin noita kankaista tehtyjä valaisimia, heh 🙂

Ennen pientä shoppailureissua, haukkasin raitista ilmaa merellisissä maisemissa. Tykkään käydä yleensä aina lenkillä, jos olen muualla kuin kotipuolessa. Lenkillä ollessa saa paljon paremmin kuvan ja käsityksen kaupungista, kuin että hikoilisi juoksumatolla hotellin salilla 😀 

Illan kruunasi jäätävän iso sushiannos Magokorosta. Tämä on muuten ihan yksi parhaista sushipaikoista, ainakin hinta/laatu-suhteeltaan. Esimerkiksi 6kpl avokado makeja maksaa 3€! Magokoro sijaitsee Rewell centerissä, toisessa kerroksessa. Suosittelen lämpimästi 🙂

image.jpg