image.jpg

Sisustuslehtien suurkuluttajana on ollut aika siirtyä vaihtelun vuoksi myös ulkomaalaisiin sisustuslehtiin, sillä niistä löytyy useasti uutta ja ihanaa ihmeteltävää. Viimeisen hankinta lehtihyllyltä on norjalainen Vakre hjem & interior-sisustuslehti. Upeat kuvat Paulina Arcklinin kodista olivat kovasti mieleeni. Yllätys olikin, että Paulina olikin suomalainen, mutta asuu tällä hetkellä Amsterdamissa. Hän työskentelee valokuvaajana ja stylistinä, ja voi kuinka kaunis sekä persoonallinen hänen koti olikaan!

Paulina Arcklinin blogiin kannattaa käydä tutustumassa, sillä upeat kuvat ovat ilo silmälle 🙂 Huomasinpas myös, että Paulina on tehnyt postauksen juurikin tuosta kyseisestä lehtijutusta. Postauksessa hän kirjoittaa siitä mistä on löytänyt ja ostanut osan huonekaluistaan ja esineistään. 

Kivaa tiistaita 🙂