image.jpg

 

Tämä lomalainen on kotiutunut, ja räpsinkin heti kuvat uudesta makkarin päiväpeitosta, jonka löysin Varsovan reissulta. Päiväpeitto on ihanaa pellavaa ja löysin sen Zara Home:n ale-hyllyltä. Hintaa tuolle jäi noin 50€. Vähän mietin, että olisiko peitto saanut olla sivuilta hieman pidempi, mutta toisaalta en halunnut piiloon kauniita valkoisia lavoja. 

Ajattelin, että tuohon sopisi vielä reilulla kudonnalla tehty torkkupeitto. Ainakin H&M home:ssa oli sellaisia jossain vaiheessa myynnissä. Toinen mitä olen makkariin suunnitellut, on vanerista tehty sängynpääty. Mielestäni se voisi sopia oikein kivasti melko valko-sävytteiseen makuuhuoneeseen. 

image.jpg

 

Pitäisi myös päivittää vuodevaatteita uusiin ihaniin pellavaisiin pussilakanoihin. Nyt kun päiväpeitto peittää vain osan vuoteesta, olisi kiva että petivaatteet olisivat enemmän osa sisustusta. No mutta eipä noilla jutuilla nyt niin kiire ole! Noihin nykyisiin vuodevaatteisiin olen niin tykästynyt, että ne pääsevät aina suoraan pesusta uudelleen käyttöön, hah hah 🙂 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tällaisia tunnelmia siis makuuhuoneen sisustuksessa tällä erää. Ajattelin tehdä myös postauksen Varsovan reissustani ja antaa muutamia tärppejä sinne matkaaville. Näin nopeasti voin ainakin sanoa, että Varsova on kyllä shoppailijan ja ruokamatkailijan unelmakohde. Sijainti, hintataso ja laatu kohtaavat, joten kaupunki on totisesti vierailun arvonen! Tästä kuitenkin vielä myöhemmin lisää 🙂