image.jpg

 

Ta daa! Tässä uudet hienot fotojulisteeni Paolo Roversilta ja Vee Speersilta. Tilasin nuo pari viikkoa sitten Fotografiskasta ja nyt sain vihdoin ostettua julisteille kehykset, ja pääsin ripustamaan kuvat seinälle. Paolo Roversin näyttelyjuliste Natalie Vodianovasta pääsi olohuoneen ja keittiön välisen hyllyn päälle. Pidän kovasti tästä intensiivisestä katseesta ja onkin hauska huomata, että vaikka seisot olohuoneen tai keittiön puolella, tuijottaa Natalie sinua suurilla silmillään, joka tapauksessa suoraan kohti.

image.jpg

 

Vee Speersin juliste päätyi työ-/vierashuoneeseen. Sen paikka on lipaston päällä. Herkkä ja kaunis juliste sopii tosi hyvin huoneen tunnelmaan, sillä työ-/vierashuoneesta löytyy paljon tyttömäisiä juttuja, kuten meikkejä, laukkuja, koruja, valkoista ja yksinkertaisia linjoja. Mielestäni nuo fotojulisteet ovat kivaa vaihtelua meilläkin paljon nähtyihin tekstijulisteisiin. Mielenkiintoiset, erilaiset ja yllättävät fotokuvat piristävät sisustusta, ja ne antavat taas lisäilmettä kotiin.

Nämä kaksi julistetta ovat kooltaan 50x70cm, joten suht isoja. Halusin tauluista mahdollisimman kevyet, joten valitsin Ikeasta sellaiset kehykset joihin ei tule lasia, vaan sellainen pleksi-levy. Nyt ei tarvitse pelätä, että tuo Speersin juliste tulisi painonsa takia alas tauluhyllyltä, kuten edelliselle taululle kävi! Nyt pitäisi alkaa seuraavaksi siivoamaan vierashuonetta turhasta sälästä, ja hankkia ehkäpä myös uudet verhot ym. Lisää siis tulossa myöhemmin kunhan projektini tässä valmistuvat 😀

 

image.jpg