image.jpg

 

Makkarissa vallitsee tällä hetkellä hyvin valkoinen tunnelma. Mielestäni valkoiset tekstiilit sopivat aika kivasti tuohon melko karuun sängynrunkoon. Uudet Anno pussilakana-setit ovat nyt ensimmäistä kertaa käytössä, ja nyt pari yötä niissä nukkuneena, voin todeta saaneeni oikein makoisat yöunet 🙂 

Nyt tuolta sängynpäästä puuttuu sängynpääty, joka lähti lopulta vanhan sängyn matkassa takaisin kauppaan. Siispä sängynpäädyn päällystämisurakka on tällä hetkellä jäissä siihen asti, kunnes saan hankittua jostain uuden päädyn. Ehkäpä styroks-levyillä saisi tehtyä edullisen sängynpäädyn! Mistähän niitä oikein saisi ostettua..

 

image.jpg

image.jpg

 

Leppoisia rentoutumishetkiä kiiren keskelle toivottellee herra Cee 😀 Taas paljastuu totuus siitä, missä meidän koiruus viettää yönsä, hah!

 

image.jpg