image.jpg

 

Taas se postimies kiikutti jotain kaunista ja ihanaa! Nyt tv-tason päällä komeilee Artecnican Phrena 2 valaisin. Tilasin valaisimen tanskalaisesta nettikaupasta nimeltään designdelicatessen. Olen ihaillut lamppua jo hetken aikaa, joten päätin että miksipäs en hankkisi sitä tänne kotiin. Kokosin juuri hetki sitten tuon valaisimen, ja aivan ongelmitta se ei kyllä sujunut, heh! Ensinnäkin luulin, että mukana tulee lampunpidin sekä johto, mutta eipä ne kuulunutkaan kauppaan. Siispä kohti K-rautaa ja ostoksille. Siellä kyllä neuvottiin hienosti, kuinka johdot kiinnitetään lampunpidikkeeseen ja niin edelleen. No mutta, kaiken säädön jälkeen sain lamppun ”rakennettua”, ja siinä se nyt komeilee 🙂 

Vielä pitää miettiä, että jääkö lamppu nyt tuohon vai jonnekin muualle, mutta kuvaan sen vielä uudestaan paremmalla valaistuksella. Olen kyllä erittäin tyytyväinen omaan Phrenaan, ja suosittelen sitä ehdottomasti kaikille valaisinhulluille 😀

 

image.jpg