//TAMMIKUU//

image.jpg

Tammikuu lähti käyntiin uudella valkoisella ilmeellä. Huoneistoomme tehtiin uusi lattia vanhan päälle, hiomalla ja maalaamma parketin päälle. Asunto raikastui ja siitä tuli tuhat kertaa valoisampi 🙂 Inspiraatio oman blogin pitämiseen kasvoi.

 

//HELMIKUU//

image.jpg

Helmikuussa sisustusinspiraatio jatkui. Tuli tehtyä tiilipöytää, ja muutettua sisustusta tekstiilein ja uusien huonekalujen avulla. Myös parvekkeen ilmettä kohennettiin talvityyliin. 

 

//MAALISKUU//

image.jpg

Maaliskuussa tuli reissattua ja kerättyä auringonvaloa mielelle ja keholle. Jo kuvistakin näkee, että valo alkaa taas paistaa kotiin. Myös jotain pieniä DIY-juttuja tuli tehtyä. Lisäksi mielessä muhi olohuoneen seinän maalaus. Toisaalta kun näitä kuvia katselee, ei vanha seinä näyttänyt yhtään pahalta! Ajoittain sitä on jopa ikävä 🙂

 

//HUHTIKUU//

image.jpg

Huhtikuussa alkoi operaatio: olohuoneen seinän maalaus. Rouhea ja betoninen-ilme antoi kontrastia vaaleaan kotiin. Tumma väri oli rohkea valinta, mutta lopputulos näytti hyvältä. Lisäksi huhtikuussa messuiltiin messukeskuksessa, piha- ja koti-messujen tunnelmissa.

 

//TOUKOKUU//

image.jpg

Toukokuussa keltainen oli vahva väri sisustuksessa. Myös matkailu ja hyvä ruoka siivittivät toukokuuta.

 

//KESÄKUU//

image.jpg

Kesäkuussa koti kukki! Valo tulvi asuntoon ja oli lämmin 🙂

 

//HEINÄKUU-ELOKUU//

image.jpg

Heinäkuussa blogi oli kesälomilla, mutta kesän reissut ja kokemukset käytiin läpi elokuun puolella. Kesällä reissattiin taas Espanjaan, ja nauttittiin Suomen kesästä ja pienistä sisustusliikkeistä.

 

//SYYSKUU//

image.jpg

Syyskuussa alkoi tunnelmointi kynttilöin. Myös pitkään haaveiltu Andy Warholin-juliste pääsi koristamaan olohuoneen seinää. Liäski Habitare-messut piristivät syyskuuta, kuten myös Design Market-tapahtuma Kaapelitehtaalla.

 

//LOKAKUU//

image.jpg

Lokakuussa touhuttiin DIY-juttujen parissa, kuten olohuoneen valkoisen oksan parissa. Lisäksi olohuoneemme osallistui Styleroom:in ”kodikas olohuone”-kilpailuun, ja onnistui nappaamaan kuvalla kirjapalkinnon. Lisäksi makuuhuoneessa tehtiin pientä pintaremppaa, uusimalla makkarin tapetti valkoiseen. 

 

//MARRASKUU//

image.jpg

Marraskuussa alettiin virittäytyä kohti joulua. Lisäksi Habitatin avajaiset olivat marraskuun to do-listalla 🙂 Myös keittiön ruokailutila sai uudet tuolit, lainatuolien tilalle.

 

//JOULUKUU//

image.jpg

Joulukuussa tuli tehtyä paljon jouluisia asetelmia ja myös askarreltua omia joulukoristeita. Makuuhuone sai myös uuden valkoisen sängyn. Eurolavaoista tehty sänky onkin ollut aivan törkeän hyvä nukkua! Itse joulua vietettiin pohjoisessa päin rauhoittuen ja fiilistellen. 

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että vuosi 2014 on ollut huippu vuosi ja erittäin onnistunut! Odotan vuodesta 2015 yhtä mahtavaa 🙂 Saas nähdä miltä tämä koti näyttää vuoden 2015 lopussa! Ihanaa alkanutta vuotta!!