image.jpg

 

Eikös olekin kaunis joulukoriste! Harjoittelin yksi päivä näiden paperitähtien tekemistä Youtuben avustuksella, ja aika kauniin tähtinauhan sain kuin sainkin aikaiseksi! Hieman hermojahan tuo aluksi vaatii ja kärsivällisyyttä, mutta kyllä se siitä lähtee luistamaan 🙂 Itse sain jo kolmannen tähden tehtyä melkein ilman videota. 

Ripustin tähtinauhani String-hyllyn kylkeen, jossa se tulee oikein kivasti esille. Kuljeskelin ympäri kämppää tuon nauhan kanssa ja testailin paikkoja, johon sen voisi ripustaa, mutta tuo nyt tuntui loppujen lopuksi järkevimmältä paikalta. Näin siis eiliseen ”Jouluasetelma vol. 2”, tuli hieman muutoksia 🙂 Laitoin myös uuden Saana ja Olli-tyynyn valkoisen nojatuolin päälle, ja mielestäni se sopiikin siihen ihan älyttömän hyvin!

Tässäpä muutama kuva siitä, miltä valmis tähtinauha näyttää meidän sisustuksessa. Tämän postauksen loppuosasta löydät linkit Youtube-videoon, sekä omat kuvaohjeeni tähtien tekemiseen. Vielä ehtii askarrella ennen joulua, joten nyt vaan kokeilemaan tähtien tekoa 😀

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Youtube-ohjeet ovat kahdessa eri videossa, ja videoihin pääset suoraan TÄSTÄ ja toiseen osioon TÄSTÄ. Lisäksi halusin laittaa tähän vielä omat kuvaohjeeni, sillä itsellänä oli ainakin alussa hankala tajuta, että miten niitä papereita taiteltiin, mihin suuntaan ja minkä alta 😀 Alla olevista kuvasarjasta voi siis hieman tarkistella, onko homma hanskassa vai ei, hah hah 😀 Huomasin muuten, että ei ole ihan kauheasti väliä, mihin suuntaan tuossa alussa nuo paperinpäät osoittavat, tähden saa anyway tehtyä ihan samanlailla! Hauskaa askartelua!!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg