image.jpg

 

Ajattelin tehdä pikaisen välipostauksen makkarin muutoksesta. Kirjoittelin tässä postauksessa suunnitelmia tulevasta uudesta eurolavasängystä, joka meille on tulossa vanhan tilalle. Nyt ollaan siis siinä pisteessä, että vanha sänky vietiin eilen pois ja viime yö nukuttiin vierassohvalla. Vierassohva oli kyllä ihan kauhea nukkua, koska se on melko kova, kapea ja koira välissä vei vielä oman tilansa. Lisäksi olen hieman sairaana täällä, joten viime yö tuli nukuttua kyllä tosi huonosti! Siispä aamulla oli pakko lähteä Ikeasta hakemaan patjat 🙂 Valitsimme Ikea Malvik-patjat. Toivottavasti ne nyt on hyvät! Lisäksi hankimme 160cm patjansuojuksen, mallia Kungsmynta. Viikonloppuna olisi sitten tarkoitus lähteä maalaamaan lavoja tuttavan varastolle. Saamme lainaan maaliruiskun, joten homman luulisi sujuvan suht rivakkaasti. Tiestysti 6. päivä on varattu Ornamon Design Joulumyyjäisille ja Blogger’s marketille, joka pidetään tänä vuonna Kaapelitehtaalla. Ilta pyhitetään luonnollisesti itsenäisyyspäivän viettoon.

image.jpg

 

Tässä makuuhuone-postauksessa päivitin makuuhuoneen lookkia taas eteenpäin, ja pähkäilin vanhan tekstitaulun tilalle jotain uutta. Nyt näissä uusissa ”makuuhuoneen välivaihe”-kuvissa näkyy uusi Anno printti-taulu. Ostin taulun Kodin Ykkösestä, kun siellä oli joulun avajaiset. Samaisella ostosreissulla mukaan lähti myös joulukoristeita, huonekuusi ja uusi makkarin verho. Nyt kuitenkin keksin, että makkarin verhon voisi käyttää vanhan sängynpäädyn päällystämiseen. No mutta, kunhan nyt ensin saa sen sängyn tehtyä, niin mietitään taas uusia projekteja 😀

 

image.jpg