image.jpg

 

Terkkuja vaan Habitatista! Tämä aikainen lintu oli tosiaan jo 8:45 liikkeen edessä odottamassa, että ovet aukeaisivat ja pääsisi katsastamaan Suomen Habitat-myymälän. Ihan kauheaa yleisöryntäystä ei myymälän eteen tullut, mutta hauskaa oli! Itse ihastuin kyllä kertaheitolla Habitatin valikoimaan ja tarjontaa. Habitatilla on kyllä niin kauniita ja klassisia sisustustuotteita. Skandi-tyyli toimii ja uppoaa ainakin muhun, ja täällä sitä on tarjolla kohtuullisin hinnoin. 

Tuotteet pakataan samanlailla kuin Ikeassa, eli kotona odottaa se perinteinen kokoamisoperaatio. Juttelin Saksan Habitatin edustajan kanssa, ja hän kyllä painotti, että tuotteet on helppo koota ja niihin on selkeät ohjeet (kokoaminen kuulemma helpompaa kuin Ikeassa, heh). Mitään suurempaa en nyt kotiin hankkinut, ainoastaan tarjottimen ja huonetuoksu/kynttilä-setin.

Tässä nyt siis hieman maistiaisia Habitat-myymälästä kuvien kera! Habitatin kiertämisen jälkeen matka jatkui Nougatin ystävyymyyntiin Vallilaan ja siitä Artekin Aitan joulukonttiin. Eikä siinä vielä kaikki! Tästä suuntasin vielä Kaapelitehtaalle Woodnotesin varastomyyntiin. Huh huh mikä päivä! Artekin joulukontti on muuten auki tänään kello 19 asti, ja huomenna 10-15. Kannattaa kyllä vierailla mikäli mm. E60 jakkara kiinnostaa 😉 Nougatin ystis on taasen tänään kello 18 saakka, ja huomenna 9-14. Tein ihan mahtavia löytöjä, joten kannattaa käydä! Eikä Woodnotesin varastomyyntiä kannata myöskään unohtaa, joka on tänään kello 19 saakka ja huomenna klo 11-16. Heh, mutta nyt viikonlopun rientoihin 😀

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg