image.jpg

 

Nappasin kopion omasta Pinterest-tilistäni, johon olin tallentanut inspiraatiokuvia eurolavasängyistä. Sängyn toteutukseen on monta eri vaihtoehtoa, kuten käännellä lavoja eri suuntiin, latoa yksi tai useampi lava päällekäin, maalata lavat tai pitää naturellina, jättää sängyn reunoille hieman lavaa näkyviin (toimii samalla esim. yöpöytäny), ym. 

Syy miksi tämä aihe on nyt itsellä ajankohtainen on se, että meille tulee pika puoliin kyseinen eurolavasänky! Vanha sänkymme haetaan tällä viikolla pois, ja kohta ollaan siinä pisteessä, että sänky uupuu! Uudet patjat saamme varmasti ennen noita lavoja, joten muutama yö tullaan viettämään sitten ihan lattian rajassa, futon-tyyppisesti 🙂

Tuttavaltamme löytyy halli, jossa noita lavoja löytyy jonkin verran, ja lisäksi saamme lainata häneltä myös maaliruiskua. Lavoistamme tulee siis valkoiset! Yhteensä lavoja tarvitaan kahdeksan, sillä ladomme niitä kaksi päällekäin. Paljo muuta operaatiota tuohon projektiin ei sitten tarvitakaan. Tiestysti huopatassuja ihan pirusti lavojen alle! Vanhan sängynpäädyn ajattelin päällystää uudella kankaalla.  

Voi vitsi siitä tulee kyllä hieno! Laitan heti kuvia, kun on valmista 🙂

 

image.jpg