image.jpg

 

Ta daa! Hay Hee-tuolit ovat löytäneet paikkansa nyt meidänkin ruokapöydän vierestä. Vanhoissa ruokailutila kuvissa näkyneet, lainassa olleet,  DSR-tuolit lähtivät takaisin kotiinsa, ja täällä oltiin sen tilanteen edessä, että tarvitaan uudet tuolit! Nyt täytyy ihan rehellisesti sanoa, että itselläni ei ollut nyt varaa sijoittaa omiin Eames-tuoleihin, joten kun työhuoneesta löytyi jo vanhastaan yksi Hee-tuoli, päätin siirtää sen ruokapöydän tuoliksi ja ostaa sille kolme kaveria lisää.

Hayn Hee-tuoli jakaa hieman mielipiteitä, muun muassa koskien sen istumismukavuutta, mutta omasta mielestäni se on oikein mukava pepun alla 🙂 Olenhan jo testikäyttänyt sitä työtuolina! Tälläkin hetkellä kirjoittelen istuen kyseiselle tuolilla, heh! Mielestäni Hee-tuolit sopivat erittäin hyvin tuohon tilaan, antavat hieman pimeään nurkkaukseen ilmavuutta ja keveyttä. 

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Siellä se Curro-koira tuijottaa eteisen ovea, että milloin se posti kolahtaa luukusta ulos. Sitten taas rähistään ja haukutaan posteljoonille 🙂 Meidän pitää muistaa laittaa aina väliovi kiinni, sillä muuten Ceefferi nappaa postit lennosta suuhun, ja repii ne palasiksi 🙂 Eteisestä pitäisi muutenkin tehdä oma postauksensa, sillä sinne on hiljaittain tehty pieni maalausurakka. Eteisen ilmettä rytmittää musta liitutaulumaali, joka antaa särmää ja ryhtiä pieneen tilaan. 

Haluaisin tuohon keittiö/ruokailutilaan ”jotain”, mutta en oikein tiedä mitä! Vaikka kuinka pidänkin tummasta kalkkimaalista, niin tuntuu siltä, että tila on jotenkin kolkko. Valkoinen String-hyllyhän voisi toimia tuon taulun tilalla… Se sopisi ainakin hyvin yhteen noiden tuolien kanssa! Toisaalta meillä on jo seinillä aika paljon hyllyjä ym. että en haluaisi vuorata joka paikkaa hyllyttämällä, heh! Mitä se jotain voisi oikein olla? Ideoita? 

 

image.jpg

image.jpg