image.jpg

 

Täällä taas haaveillaan uusista sisustustavaroista! Loin pari kuvakollaasia niistä jutuista, mitkä haluaisin tänne kotiini. Hieman jo kliseinen, (eli perus blogi-tuote, heh) mutta silti kaunis Le sac en papier-paperipussi, sopisi hyvin työpöydän alle. Suunnittelin, että siinä voisi säilyttää esimerkiksi lämpimiä villasukkia ym. Toinen juttu minkä haluaisin löytää, on kiva taulu makkariin. Mielestäni tuo Domdomista löytyvä sukka-printti voisi olla aika hauska vaihtoehto. Artekin TW003 valaisin vaan sitten on niin ihana! Itseasiassa se sattuu olemaan vielä alessa Artekin liikkeessä, kääk!!

 

image.jpg

 

Näistä kolmesta ylläolevasta tuotteesta haluaisin kaikki kolme! Nimittäin paperitähti jouluksi ikkunaan, kuusi pöydälle ja uudet vetimet lipastoon. Otin kuvan Superfontin-sivuilta, jossa heillä olisi myynnissä valmiita nahkaisia vetimiä, mutta ajatteli itse värkätä pienimuotoisen DIY-projektin. Tutkin hieman asiaa, ja itseasiassa noiden nahaisten vetimien tekeminen ei ole kovin hankalaa 🙂 Tarvitaan vaan reijitin, nahkaa ja mutterit, that’s it! Mutta palataanpa siihen sitte myöhemmin 🙂

 

 

 

Kuvat: 1.kollaasi // jelanieshop, domdom, artek // 2.kollaasi // oma shop, 3d, superfont