image.jpg

 

Olohuoneemme alkaa pikku hiljaa siirtyä kohti joulukautta, mutta ihan vielä ei ole tässä kodissa kuusen aika. Niinpä lämmintä tunnelmaa luovat la case de cousin paul-valosarja, joka kietoutuu kauniisti valkoisen oksan ympärille. Mikäli valkoinen oksa miellyttää silmää, voi DIY vinkit poimia tästä

 

image.jpg

 

Eurolavalle voisi pikku hiljaa hankkia hieman jouluisemman viherkasvin. Ehkäpä pieni kuusi olisi nätti! Valkoinen tähti-kippo on vasta hankittu Granitista, ja harmaa tuikku on hullareilta ostettu, Tom Dixonin Etch-lyhty. 

Samaiselle Granit-reissulla, jolloin tuon tähti-kipon ostin, lähti matkaan myös Granitin oma musta valosarja. Tarkoitan sitä mustaa isoa johtorykelmää, jossa on isot halogeenilamput (eli se ”blogivalaisinsarja” heh). Ne lähtevät kuitenkin palautukseen, koska ensinnäkään ne eivät oikein sopineet tuohon nurkkaukseen, ja toiseksi ne kuumenivat ihan törkeän paljon! Myyjä kyllä varoitteli, että lamput kuumenevat, eikä niitä tulisi sijoittaa tekstiilien läheisyyteen, (öhöm, siis juurikaan noiden verhojen, heh) mutta silti lamppujen kuumuus yllätti minut. Sitten muistin, että minullahan on vierashuoneessa, melkeimpä käyttämättömänä, viime vuonna ostetut la case de cousin paulin pallovalot, ja nehän sopivat tuohon tilaan juuri täydellisesti!

 

image.jpg

 

Myös Anttilasta ostetut uudet Anno-sarjan tyynynpäälliset pääsivät koristamaan olohuoneen tunnelmaa 🙂

 

image.jpg

 

Siirsin valkoisen oksan vasemmalla puolelle sohvaa, koska oikealla oleva pikku pöytä ja valaisin vievät aika paljon tilaa. Niinpä oksa ei oikein päässyt kunniaan tuolla oikealla puolella. Nyt se sitten kurkottelee ikkunan vieressä kohti taulua 🙂

 

image.jpg