image.jpg

 

Tämä makuuhuone on taas saanut potkua eteenpäin, ja taulut ovat löytäneet paikkansa seinältä. Ajatuksena tosin olisi vielä hankkia jokin toinen printti, tuon ” i like the way you make me feel”-printin tilalle. Mielessäni on ehkä jokin kiva kuva, ei niinkään teksti-taulu. Sellaista ei kuitenkaan ole vielä tullut vastaan, joten näillä mennään nyt. Pieni valkoinen taso on Ikeasta ja hintaa sille jäi noin 4€.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Makuuhuone muuttuu heti ”lämpöisemmäksi”, kun sinne sytyttää valot. Niinpä nappasin muutaman kuvan myös valojen kera. Tällä hetkellä mietin, että pitäisikö hankkia uusi päiväpeitto tuon tumman tilalle. Vaalea päiväpeitto voisi olla mukava piristys tilaan 🙂 Toisaalta tuo tumma mätsää aika hyvin tauluihin, sängynpäätyyn ja itse sänkyyn, mutta ainahan se vaihtelu virkistää!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Alla olevasta kuvasarjasta näkyy makuuhuoneen muutos alkuperäisestä nykyiseen tyyliinsä. Mielestäni on mukava päivittää sisustusta, eikä sen tarvitse pysyä vuodesta toiseen samanlaisena. Tällaisella tyylillä mennään siis toistaiseksi 🙂

 

image.jpg