image.jpg

 

Seikkailin taas Boho Deco Chic-blogissa, ja löysin sieltä kivoja DIY-vinkkejä. Mielestäni idea valosarjojen kuvioinneista on tosi helppo ja hauska toteuttaa. Ei tarvita kuin sopivan pituinen valosarja, sekä rautalankaa, jonka ympärille valosarja kieputellaan. Sitten vain taitellaan haluttu kuva seinälle. Tämä pilvi-idea on poimittu Boho Deco Chic-blogiin Nalle’s House-blogista, joka muuten on tosi kivan oloinen! Pitää perehtyä siihen vielä tarkemmin 🙂

 

image.jpg

 

Toinen kiva idea oli vöistä tehty hylly. Tämäkin siis Boho Deco Chic-blogista. 

 

image.jpg

 

Myös tuolin maalaus on helppo DIY-idea, ja siihen ei tarvikkeet paljoa maksa. Muistaakseni Ikeasta löytyy suht samanlaisia jakkaroita (ellei jopa samoja) ja todella edullisesti. Sitten vaan dippailaan maalia, joko jakkaran jalkoihin tai sivellään se jakkaran päälle. Näin saadaan taas vähän omaa kädenjälkeä esiin ns. massajakkaraan 🙂 Alla olevat kuvat ovat alkuperäisesti Yesterday’s sweetheart– ja Lady/Jotun-sivuilta.

 

image.jpg

image.jpg