image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kuvat: Boho Deco Chic

 

Eikös olekin hieno lautaseinä 🙂 Tuon tyyppistä ratkaisu olen miettinyt makuuhuoneeseen. Valkoinen lautaseinä näyttäisi upealta uuden valkoisen seinän kanssa! Tästä pääset kurkkaamaan uusitun makkarin seinän. Ja siis ajattelin, että tämä lautaseinä tulisi tuon sängynpäätyseinän vastakkaiselle puolelle. Toki hienoltahan tuo lauta olisi näyttänyt myös sängynpäätyseinänä, mutta koska tuo seinä sattuu olemaan kantava seinä, asettaisi se haastavuutta lautojen asentamiselle. Nimittäin betoniin joutuisi poraamaan suht monta kertaa, joka jättäisi aika kauheat jäljet..

Myös alla olevan kodin kuvat lautaseinästä ovat kauniit. Tässä asunnossa on jätetty vähemmän tilaa lautojen väliin, kun taas tuossa ensimmäisessä kodissa lautojen raot ovat selkemämmät. Tuonhan voi sitten päättää oman maun mukaan, paljonko jättää väliä seuraavaan lautaan. Etsiskelin netistä jo tietoa kuinka nuo laudat tulisi ”asentaa”, eikä se vaikuttanut kovinkaan hankalalta 🙂 Eli projektia taas pukkaa, heh!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kuvat: Planete Deco