image.jpg

 

 

Ihana vanha talonpoikaispenkki on nyt löytänyt uuden kodin makuuhuoneen sängyn jalkopäädystä. Kuten aikaisemmin mainitsin, ostin penkin Habitare-messsuilta. Olen selaillut huutonettiä, vanhojen tavaroiden nettisivuja ja etsinyt mm. kirppareilta, mutta sopivaa penkkiä ei tullut vastaan. Myös hinnat pyörivät välillä todella korkealla. Nyt vihdoin tämä penkki löysi minut, heh! Habitare-messujen antiikki-puoli osottautui muutenkin hyväksi vanhan tavaran ostopaikaksi, sillä mukaan lähti myös vanha puulaatikko, jossa on Sinalco-limumerkin logo. Tästä pääset kurkkaamaan kuvia laatikosta, sekä myös olohuoneen uudesta hyllyköstä 🙂

Tosiaan hintaa tuolle penkille jäi 45€ ja olen todella tyytyväinen siihen! Se on juuri täydellisen pituinen ja sopivan kapea syvyyssuunnassa. Harkitsen tässä vielä, että poistanko punaisen maalin, vai jätänkö sen sellaisekseen. Toistaiseksi se saa pysyä tuollaisena.

 

image.jpg

 

image.jpg

 

Postista kolahti myös H&M home:sta tilatut musta/valko-raidalliset tyynynpäälliset. Ja kuten huomata saattaa, on vanha tapetti vielä paikoillaan, mutta eiköhän tässä vielä päästä tosi toimiin tapettiurakan kanssa, heh!

 

image.jpg

 

Kukkuu! Tämän pikku miehen valkoisia karvoja löytyy myös sängynpeitosta, mutta mitäpä väliä kun toinen on niin söpö!

 

image.jpg