image.jpg

 

Tässäpä tämä uusi hieno hylly, josta muutama päivä jo hieman vihjailinkin. Hylly on Kodin ykkösestä hankittu, ja se korvasi vanhan Ikean hyllyn, joka oli tuossa samalla paikalla, keittiön ja olohuoneen välitilassa. Se vain alkoin käydä hieman pieneksi ja ajattelin, että tuohon tilaan mahtuisi myös hieman jykevämpi ja raffimpi ratkaisu. Vaikka tuo hylly on melko iso, ei se siltikään tee tilasta yhtään pientä tai ahdasta.

Pidän erityisesti hyllykön industrial-tyylistä, putkineen sun muineen. Tosin tuo oli aivan törkeän rasittava koota, sillä putkissa ei ollut valmiiksi koloja ruuvipaikoille. Niinpä oikeat putkien kiristyskohdat tuli itse mitata, ja aina kun sait toisen puolen suht okeisin kohtiin, niin toinen puoli heitti muutamalla millillä tai sentillä, ja sehän taas vaikutti noiden puulevyjen mitoitukseen.. Argh, no mutta nyt se on koottu, ja sillä selvä, heh!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Yllä olevassa kuvassa näkyy oikeassa alalaidassa Clas Ohlsonilta ostettu valonhimmennin. Eli kyseessä on ihan vain seinään kiinnitettävä mötikkä, jossa on valonkirkkauden säädin. Mielestäni tuo on tosi kätevä. Ja varsinkin kun syksyä ja talvea kohti kun mennään, on kiva säädellä tunnelmavalaistusta sopivaksi. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Löysin Sinalcon puulatikon Habitare-messujen antiikki-osaston puolelta. Sain tingattua sen kahteenkymppiin 🙂 Nuo puulestit taas on löytö Tammelasta. Habitare-messujen antiikki-puoli osoittautui muutenkin tutustumisen arvoiseksi paikaksi, sillä mukaan lähti myös aivan ihana talonpoikaispenkki, joka nyt löysi uuden paikkansa makuuhuoneesta. 

 

image.jpg

image.jpg