image.jpg

 

Jotenkin kummasti tuo kupari on rantautunut myös meidän sisustukseen 🙂 On jo lamppua, kirjatukea ja korua! Mutta onhan se kieltämättä kaunis sävy, ja sopii ainakin tämän kodin sisustukseen mukavasti. Lamppu on ostettu vastikään Hemtexiltä ja se on By Rydensin tuotantoa. Emmin lampun ostoa hetkisin aikaa, koska siitä puuttui himmennyssäädin. Valo tuntui melko kirkkaalta, kun sen sytytti katkaisijasta. Näppäränä tyttönä marssin kuitenkin Clas Ohlsonille, ja ostin sieltä seinän pistorasiaan kiinnitettävän himmentimen. Sitten vai lampunjohto himmentimeen kiinni, ja säätämään mieluisin valaistus. Kätevää! Suosittelen tuota Clasun tuotetta ehdottomasti. Hintaa sillä oli noin 5 euroa.

Pikku purkki, rasia ja kirjatuet ovat H&M Homesta, ja itseasiassa tein heidän nettikaupasta pienen lisätilauksen, jonka pitäisi saapua pika puoliin 🙂   Katukeittiö-kirja on ostettu Akateemisen kirjakaupan kirjojen yöstä, ja sen ihanat reseptit ovatkin jo päässeet testiin. Tästä kyllä saa inspistä ja iloa syysiltoihin hyvien herkkujen muodossa.

 

image.jpg

 

Makuuhuoneeseen olen ostanut uuden raitamaton Anttilasta. Se on Annon mallistosta, ja nimeltään Aava. Nyt ovat Ellokselta tilatut tapetitkin saapuneet, joten viikonloppuna olisi tarkoitus repiä vanhat tapetit pois makkarin seinästä. Sängyn toiseen päähän on myös ilmaantunut uusi lipasto, jota korut koristavat 🙂 Siitä lisää myöhemmin!

 

image.jpg

 

Eipäs ole olohuonekaan aivan entisensä, sillä jotain isoa ja uutta sinnekin on hankittu. Tässäpä hieman sneak peak, missä uusi lamppu virkaansa toimitta 🙂

 

image.jpg