image.jpg

Kuvat: kodin1, sisustusblogi, alvhem, ellos

 

Väsäilin tässä inspiraatiopuuskassani kuvakollaasia liittyen makuuhuoneen sisustukseen. Nimittäin nyt vihdoin ja viimein sain päätettyä makuuhuoneen tulevan tapetin. Tapetti on elloksen, Wallpaper by ellos-valikoimasta. Valitsin vaalean Smille-kuitutapetin, koska tarkoituksena on laittaa seinälle pari taulua, ja ehkä myös päällystää uudella kankaalla vanha sängynpääty. Näinpä vaalea tausta toimii näihin suunnitelmin paremmin, kuin tapetti jossa jo itsessään olisi kuviointia. Kirjoittelin vanhassa ”Tapetointi suunnittelua”-postauksessa eri vaihtoehdoista jotka voisivat toimia makuuhuoneen tapetteina, mutta alla olevassa kuvassa nyt kuitenkin näkyy se tapetti, joka meidän makkariin tulee.

 

image.jpg

 

Vaikka tapetti nyt on perusvalkoinen, niin pidän kuitenkin sen elävästä pinnasta. Toivottavasti se nyt on sellainen mitä itse kuvittelen 🙂 Sängynpäätyyn haluaisin pienen penkin johon päiväpeiton voisi aina kääräistä. Ellokselta löytyisi 80cm oleva puupenkki hintaan 89€. Mutta nämä matto, penkki, verho ym. sisustusjutut tulevat ajankohtaisiksi sitten vasta myöhemmin, kun itse seinä saadaan kondikseen. Vinkkinä muuten kaikille liittyen ellokselta tilaamiseen; nyt 31. elokuuta saakka, saat 40% alea kalliimmasta tuotteesta, sekä ilmaisen toimituksen! Eli ei muutakuin googlettaan alekoodia 🙂