image.jpg

 

Enpäs ole pitkään aikaan kierrellyt kirppareita sisustusmielessä, mutta alkukesästä tein mutkan itsepalvelukirppikselle. Löysin matkaani hopea- ja terästarjottimet pilkkahintaan 1-3€ kipale. Ihan huikeita löytöjä! Tuo iso tarjotin on muuten Tanskalaista suunnittelua, ja onkin jo palvellut monta kertaa salaattipöydässä 🙂 Lisäksi ostin eurolla vihertävän lasipullon, ja noin samalla hinnalla tuon kuparisen kynttilänjalan. Samalla reissulla mukaan lähtivät myös valkoiset H&M:n lasimaljakot. 

Hittituotteita kirpputorilla olivat ruskeat ns. apteekkarinpullot, ja mielestäni niistä pyydettiinkin suht korkeita hintoja. Yleensäkin melko paljon oli lasitavaraa myytävänä. Kirpparilta muuten onnistuu suoritumaan melko nopealla kierroksella, jos vain jättää tutkimatta kaikki vaatekasat. Tämä oli itselleni uusi oivallus 🙂

 

image.jpg

image.jpg

 

Osa näistä tavaroista pääsi uuten String-hyllyyni, jonka paikka on työpöydän yläpuolella. Vielä se hieman hakee omaa tyyliään asetelmien suhteen, mutta tällä hetkellä se näyttää tältä. Laitan tässä pikapuoliin vielä kuvia itsetyöpöydästä, jotta tila hahmottuu vielä paremmin 🙂

 

image.jpg