image.jpg

 

Ihanan tunnelmallista, eikö? Kesälomareissullani vierailimme tietysti vanhassa kotikaupungissani Oulussa, jossa myös sijaitsee tämä ihana sisustusliike. Lifestylenordic löytyy torinrannasta, merenpuoleisista punaisista aitoista. Tarkempi osoite on Aittatori 10. Hurmaava pieni aitta on täynnä sisustusihanuuksia, kuten Tine K-, Ferm living-, House doctor-, L:A Bruket- ja Design letters -merkeiltä. Nämä siis ovat vain murto-osa tuotemerkeistä, lisäinfoa ja nettikaupan löydät Lifestylenordic:in sivuilta. Otin kuitenkin muutaman kuvan kauniista myymälästä, että jos Ouluun eksytte, kannattaa ehdottomasti vierailla liikkeessä paikanpäällä.

 

image.jpg

 

Alla olevasta pöydästä bongasin itselleni Tine K:n patalaput matkaani. Ne ovatkin päässeet jo heti käyttöön 🙂

 

image.jpg

 

Elikä siis tällaiset patalaput ostin itselleni. Hintaa noille ei jäänyt kuin 6€/kpl, kun ne olivat alessa. 

 

image.jpg

image.jpg

 

Alla olevan kuvan korut ovat Pernille Corydonin. Ihanan herkkää ja yksinkertaista suunnittelua!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Liikkeestä löytyy myös pieni yläkerta, josta alla oleva kuva on otettu. Pahoittelut kuvien heikosta laadusta, koska tietenkään minulla ei ollut kunnon kameraa kaupungilla matkassa, joten hätäratkaisuna toimi taas kännykän kamera 🙂 Lähden taas ensi torstaina, eli huomenna Ouluun, tosin vain yhdeksi yöksi, mutta kovasti yritän ehtiä vierailemaan myös täällä. Tämän viikon torstaina 14.8 on myös Oulussa Korttelihaipakka, joten paljon häppeninkiä on siis Oulussa luvassa! 

 

image.jpg