image.jpg

 

Syksyllä Suomeen rantautuu sisustusmyymälä habitat, ja ainakin itse odotan putiikin saapumista innolla. Kesälomareissullani bongasin habitatin espanjalaisesta ostoskeskuksesta, ja tottakai kiinnostus heräsi heti. Liikkeessä oli voimassa vielä hyvät alennusmyynnit, mutta pidin kuitenkin pääni kovana, enkä lähtenyt hankkimaan yhtään sisustustuotteita 🙂 (lue; matkalaukku jo täynnä..) Nappailin kuitenkin muutaman kuvan kännykällä, jotta voisin antaa jotain käsitystä siitä, minkälainen sisuskauppa on kyseessä. Tällaiselta siis näytti Espanjan myymälässä.

 

image.jpg

 

Ihanat valkoiset nojatuolit terassille! Tosi kivat 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Myynnissä olevat tuotteet olivat suoralinjaisia, sekä moderneja tyyliltään. Aika skandinaavista tyyliä, joka ainakin miellyttää omaa silmääni.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tykästyin noihin puujakkaroihin/pöytiin. En kyllä vaan yhtään satu muistaan minkä hintaisia tuotteet olivat, eikä tuosta kuvastakaan oikein saa selvää. Jokatapauksessa liike on erittäin tervetullut piriste Suomen markkinoille. Ja kohtahan se syksy on jo ovella, kääk!

 

image.jpg