image.jpg

 

Kuten otsikkokin sen kertoo, on kesäloma ohi. Se alkoi niin vauhdilla ja intensiivisesti, että sen kummempia päivityksiä lomahiljaisuudesta ei ehtinyt tänne blogin puolelle päivitellä. Nyt kuitenkin ollaan kotiuduttu ja asetettu aloillemme, joten kodin sisustus on taas ajankohtaista. Jotain pientä uutta olen hankkinut, kuten uusia raikkaita sohvatyynynpäällisiä, sekä kukkia ja maljakoita. Kodin tunnelmaan haen kesätunnelmaa ja pirteitä kuoseja. 

Viimeisin postaukseni koski Vepsäläiseltä tekemiäni ostoksia, kuten String-hyllyä, sekä yhtä löytöä jota en vielä paljastanut. Näissä kuvissapas se nyt kuitenkin komeilee, eli Artekin valkoinen jakkara. Löysin jakkaran Vepsäläisen ale-nurkkauksesta, ja se oli melko likaisessa kunnossa. Sain tuolin mukaani 100€. Putsasin tuolin ihmesienellä ja se loisti taas uutuuttaan! Tuoli pyörii meillä sisustuksessä milloin missäkin. Tällä hetkellä se toimittaa virkaansa kesäjuomien laskutilana, ja kätevästi sohvan vieressä 🙂 Useasti tuoli viettää aikaansa ruokapöydän jatkeena, ylimääräisenä istuimena.

 

image.jpg

image.jpg

 

Vihreää, oranssia, keltaista ja valkeaa, siitä on tämä kesäkoti tehty:) Myös yhtä uutta suurempaa hankintaa odotellaan täällä kotiin saapuvaksi, nimittäin uusi iso hylly on laitettu tilaukseen, ja sen pitäisi saapua ehkä ensi viikon alussa. Hylly tulee korvaamaan olohuoneen sinkityn harmaan hyllyn, joka varmaankin siirtyy varastoon. En malta odottaa sen saapumista 🙂 

 

image.jpg

image.jpg