image.jpg

 

Nyt on kuulkaas parveke putsattu ja puunattu, sekä laitettu kesäkuntoon. Pesin parvekeikkunat uudella Kärcherin ikkunanpesurilla (ja oli muuten helppoa ja nopeaa) ja kuurasin puulattia juuriharjalla. Lopuksi palkitsin itseni piipahtamalla Plantageniin, ja ostin nättejä kesäkukkia. Kuinka mukavaa onkaan somistaa parveketta uusilla kukilla, kun tila kiiltää puhtauttaan 🙂

Verhot teetetty Eurokankaassa. Ne on kiinnitetty tarranauhan avulla ikkunankarmiin kiinni. Tarranauhan toisella puolella on liimapinta, joka kiinnittyy seinän sileään pintaan kiinni (tai ikkunankarmiin) ja toinen puoli tarranauhasta on ommeltu verhoon kiinni, joten kun tarrapinnat painetaan kiinni toisiinsa, pysyy verho paikoillaan. En halunnut alkaa poraileen kiskoja parvekkeen kattoon, joten tämä on ollut kyllä erittäin kätevä ja helppo ratkaisu! Verho antaa kivasti näkösuojaa, mutta ei näytä kuitenkaan liian raskaalta.

 

image.jpg

 

Kodin ykkösestä ostamani valosarjan kieputtelin parvekkeen pylvään ympärille. Latoin siihen myös ajastimen, jolloin valo syttyy noin ilta kahdeksan aikaan ja sammuu noin yhden aikaan yöllä. Nuo valot on kyllä kivat myös ilman valoa! Kutsun valoja skandi-valoiksi, koska ne ovat niin tuttu näky pohjoismaalaisissa sisustuskuvissa 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tikkaat toin makkarista parvekkeelle, ja laitoin pari vilttiä niihin roikkumaan. Iltaisin on kiva käärityä niiden ympärille, kun alkaa vilu tuntua. Meidän partsilla vietetään suht paljon aikaa, joten tykkään panostaa sen viihtyvyyteen. Katosta löytyy myös lämpölamppu, jolloin parvekkeen käyttöaikaa saadaan taas lisättyä.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Eikös olekin kiva tuo puulaatikko, joka sai kaverikseen siniset kukat! Ostin tuon pikku puulaatikon Clasulta noin kympin hintaan. Mielestäni se on kiva sisustusidea ja siitä saa hyvän alustan kukille.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tälläinen on siis meidän kesäkeidas! Täytyy kyllä myöntää, että näin kesäaikaan oma piha olisi kyllä ihana, ja sitä aina ajoittain kaipaan. Mutta tällä hetkellä puitteet on nämä, ja eipähän tarvitsi huolehtia ruohonleikkuusta 🙂 Ihanaa kesää kaikille!