aitio.jpg

Kuvat: Iittala lehdistötiedote

Tätä Iittalan uutuutta ei kyllä millään mallattaisi odottaa kauppoihin saapuvaksi! Olen täysin ihastunut tähän Iittalan Aitio-hyllysarjaan, joka tulee kauppoihin elokuun lopussa. Näitä pikkuhyllyjä voisi asettaa melkeenpä minne tahansa, keittiöön, eteiseen tai vaikkapa työhuoneeseen. Itse näkisin tämän pikkuhyllykön itseasiassa makuuhuoneessa. Meillä kun ei ole mahdollisuutta yöpöytiin tilanpuutteen vuoksi, olisi tämä juurikin kiva ratkaisu. Tässä kuva mitä ideaa hyllykölle makuuhuoneeseen ajattelin. Ja nyt heti pahoittelut, että olin tallentanut tämän kuvan koneelle, enkä muista yhtään mistä olin kuvan lainannut, joten siksi lähde puuttuu, soriiii! Mutta eikös olisikin kiva! Lamppu roikkuu melkein juuri samaan tyyliin kuin meilläkin 🙂

 

unnamed.jpg

 

Sitten bongailin uudesta hylly-sarjasta kuvia itse suunnittelijan sivuilta, eli Cecilie Manzin. Hyllyköt ovat hintaluokaltaan noin 60€-120€ ja koukut ale 10€.

 

Iittala-collection-Milan-2014_dezeen_1.jpg

Iittala-collection-Milan-2014_dezeen_ss_2.jpg

Aitio_Kitchen_1_JPG_682.jpg

 

Alla oleva pikkupöytä tai kerrosvati on Matti Klenellin suunnittelema. Hyllykön nimi on Kerros. Iittalan lehdistötiedotteessa ilmoittettiin tämän tuotteen hinnaksi 245€. Aivan ihana! Juuri täydellinen kaikkiin asetelmiin ja tarjoilu-tarkoituksiin.

 

Iittala-collection-Milan-2014_dezeen_ss_4.jpg

Iittala-collection-Milan-2014_dezeen_ss_5.jpg

 

Eli nyt vaan katse kohti elokuuta ja Iittalaa!