image.jpg

 

Jostain kumman syystä onnistuin taas tekemään huippulöydön, mistäpä muualtakaan kuin Hobbyhallista! Nyt kun sieltä muutaman löydön olen tehnyt, niin kummasti tekee mieli käydä aina kurkkaamassa, että mitä siellä olisi tällä kertaa tarjolla 🙂 Ja nyt siis 15€ hintaan löytyi tämä Hulluilta päiviltäkin tuttu Nomess Copenhagen puulaatikko. Tarkkasilmäinen huomaa tuossa mustan raksin oikeassa kulmassa pienen särön, joka siis hintaa oli alentanut, mutta mielestäni se ei kovin vakava kauneusvirhe ole! 

 

image.jpg

image.jpg

 

Ajattelin tehdä tästä koru- ja meikkilaatikon, mahdollisesti työpöydän päälle. Ostin hullareilta Nomess:in Tool Boxin, josta kirjoittelin tässä postauksessa, joten on kiva kun sisustuksesta löytyy ns. samaa sarjaa. 

Mukaan meinasin lähteä myös Iittalan Kaasa sisustustakka, jolle olisi jäänyt hintaa hieman yli 100€. Eli nyt nopsaa se sieltä kotiuttamaan mikäli jollain on sille tarvetta! Normaalistihan nuo ”takat” maksavat noin 300€, ja tuo yksilö oli nyt puoleen hintaan. Mietin itse sitä pitkään, mutta tulin siihen tulokseen, ettei sille nyt oikein löydy sopivaa paikkaa. Sisustustakan väri oli kirkas, joten se sopii värinsä puolesta tilaan kuin tilaan.  

 

image.jpg

image.jpg

 

On tuo mun boxi kyllä nätti 🙂 Ihanan yksinkertainen, tilava ja hyödyllinen! Olen siis erittäin tyytyväinen, taas kerran, heh!