image.jpg

 

Olen pitkän aikaa toivonut itselleni perinteistä radiota, mutta modernilla designilla tietysti. Nytpä meiltä sellainen sitten löytyykin! Radio on ostettu Stockalta ja se olikin toukokuun jäsentarjouksessa hintaan 149€. Meillä oli aikaisemmin kokeilussa Tivoli Audion Song Book-malli, mutta jouduimme palauttamaan sen, koska kanavat särisivät koko ajan, varsinkin silloin kun radion ohi käveli. Tähän olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen, ja tietysti keltainen väri piristää!

 

image.jpg

image.jpg

 

Valkoiset audio pro:n kaiuttimet ovat jo aikaisemmin ostetut, mutta mätsäävät ihan kivasti uuden radion valko/keltaiseen koteloon. Toki radion olisi saanut kytkettyä puhelimesta ja i Podeista jo olemassa oleviin kaiuttimiin, mutta itselläni ainakin on laitteista aina akku loppu, joten siksipä kaipailin ”oikeaa” radiota. Lisäksi on kiva, että koiralle voi jättää radion päälle kun itse lähtee töihin. Ennen jätimme telkkarin koiralle päälle, mutta ongelmaksi ovat muodostuneet eläinohjelmat, joita pikku herra seuraa hieman turhankin intensiivisesti! 

 

image.jpg

 

TV:n yllä on pari teksti-taulua, joista nappasin hieman lähikuvaa. Postikortit on ostettu New Yorkista ja kehykset ovat ikeasta. Mielestäni nuo on ihan kivat tuolla telkkarin päällä.

 

image.jpg