image.jpg

 

Nämä kuvat ovat Tallinnalaisesta Sfäär-ravintolasta, josta halusin vinkata tänne blogin puolelle. Kävin taas työreissulla Tallinnassa päin,  ja illan päätteeksi kävimme nautiskelemassa hyvää ruokaa ja tunnelmaa tässä hurmaavassa lounge/bistro/ravintola/kauppa/kuppila -paikassa 😀 En edes oikein tiedä mikä termi tätä paikkaa oikein kunnolla kuvaisi, mutta nuo kaikki elementit yhdistyvät tässä ravintolassa. Tunnelma on ihanan rento ja  ruoka ihan älyttömän hyvää! Sfääristä löytyy myös omat tilansa myynnissä oleville vaatteille, kengille, pikku purnukoille ym. Silti tila on yhtä, mutta luontevalla tavalla. Miesten vaatepuoli löytyy hieman korkeammalta parvelta, jossa on kuitenkin myös sohvat ja tilaa syödä ja juoda. Naisten tuoteet ja purnukat löytyvät taas pienestä syvennyksestä. Sfääri sijaitsee ihan keskustan tuntumassa, osoitteessa Mere pst 6E Tallinn. Paikka vaikutti olevan myös arkiviikolla melko suosittu, joten pöytävaraus on melko varmasti viikonloppuna tarpeen.

 

image.jpg

 

Tässä tämä ihana syvennys, josta löytyi vaatteita, kenkiä, tuoksuja, saippuoita ym. ihanaa!

 

image.jpg

 

Aivan ihania purnukoita! Melkein sorruin ostamaan jotain nättiä täältä, mutta maltoin mieleni 🙂

 

image.jpg

image.jpg

 

Sitten pääaiheeseen, eli ruokaan, joka oli muuten aivan täydellistä! Alkuruoaksi otin vuohenjuusto bruschettan, pääruoaksi äyriäispastan ja jälkkäriksi pavlovaa. Ruokajuomana toimi lasi viiniä ja vettä. Tämä kaikki kustansi yhteensä 24€. Voi kyllä sanoa, että rahoille sai vastinetta ja enemmänkin!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Pavlova oli aivan suussa sulavaa, ja mikä koko! Tätä herkkua sai hintaan 3€, joten vaikka jo pelkästään sen vuoksi tänne kannattaa jo tulla. Nam nam! Eli tässäpä hyvä vaihtoehto ruokapaikaksi seuraavalle Tallinnan matkalle 🙂

 

image.jpg