image.jpg

Tivoli Audio – Model One Frost / Stockmann //  Anno – Nami / Anttila //  David Fussenegger Dreiecke – huopa // Mini Empire – Another Birdnest juliste / Room21 // E27 lamppu / Finnish design shop // The dots ripustimet / Finnish design shop

 

Bongailin keltaisia yksityiskohtia, jotka elävöittävät mielestäni kivasti sisustusta. Itse olen hankkinut muun muassa tuon Tivoli Audion radion, ja niemenomaan keltaisen sävyisen 🙂 Myös Dots-ripustimet olisivat kivat esimerkiksi eteiseen! 

Täytyy kyllä myöntää, että keltainen on kolahtanut tähän kotiin kuin nakutettu 🙂 Jotenkin tuohon tumman harmaaseen seinään se sopii aivan täydellisestti. Pidän kovasti siitä värikontrastista, joka vahvoista väreistä syntyy. Nyt vielä keltaisia tulppaaneja maljakkoon ja päivä voi jatkua taas aurinkoisissa väreissä 🙂