image.jpg

 

Mulla on nyt iskenyt kauhee sisustus-hulluus keltaiseen! Liekö se sitten johtuu keväästä vai mistä, mutta bongailen koko ajan kaupoista kaikkea keltaista 🙂 Nämä tyynynpäälliset olen ostanut jo aikaa sitten, mutta laitoin ne nyt vasta esille. Tuo liukuvärjätty keltainen tyyny sopii erittäin kivasti tuon eläväisen seinän kanssa. Nämä olivat jotain parin euron poistokappaleita Anttilasta, ja minähän iskin heti kynteni kiinni näihin tyynyhin, ihanat! Keltaista löytyy meiltä myös muualtakin, mutta esittelen ne uutukaiset sitten myöhemmin.

 

image.jpg

 

image.jpg

 

Keinussa keinuu myös Annon tyyny siksak-kuviolla. Tämä sävy on enemmänkin oranssiin taittuva. Huomatkaa myös, että verhot on saatu paikoilleen maalausurakan jälkeen, heh!

 

image.jpg

 

Aika kivasti muuten tuo peikonlehti tuolta kurkistelee. Se tykkää kasvaa valoa kohti ja mielestäni se näyttää kivalta, kun se kurkottelee kohti ikkunaa. 

 

image.jpg