image.jpg

Ellos tapetit: Ferm living/Half moon // Ferm living/Grid //  Wallpaper by Ellos/Callie //  Wallpaper by Ellos/Bonnie

 

Nyt olisi sitten aika käydä makuuhuoneen kimppuun, ja alkaa miettiä uutta tapetti-maailmaa vanhan tilalle. Olen mieltynyt musta/valkoiseen teemaan, ja etsiskelinkin hieman mahdollisia tapetti vaihtoehtoja. Ellokselta löytyi tosi kiva valikoima erilaisia musta/valko-tapetteja, ja tällä hetkellä silmää miellyttäisi eniten tuo Ferm living:in Half Moon-tapetti. Pidän tapetin muotokielestä ja sen raikkaudesta. Musta-valkoiseen tapettiin olisi myös helppo yhdistää jo olemassa oleva makuuhuoneen värimaailma ja mustan, sekä valkoisen kaveriksi on helppo tuoda uutta väriä tekstiilien muodossa.

Elloksen sivuilla on kivasti kuvat tapetista ns. isossa koossa, jolloin on helpompi hahmottaa miltä tapetti oikeasti seinällä näyttää. Nappailin yllä olevista tapeteista suurennetut kuvat myös omaan kollaasiinsa.  

 

image.jpg

 

Mielessä kävi myös tuo alla oleva raita-tapetti, mutta ehkä se kuitenkin on liian hallitseva tuohon meidän tilaan. Myös tuo liukuraita-tapetti on äärettömän kaunis! 

 

image.jpg

Wallpaper by Ellos/Lester // Wallpaper by Ellos/Macy

 

Toinen vahva ehdokas tuon Ferm living:in Half moon-tapetin rinnalla on tämä Wallpaper by Ellos-merkin Karen-tapetti. Voisin hyvin kuvitella sängyn tätä tapettia vasten, ja luoda samaa henkeä uusilla tekstiileillä. 

 

image.jpg

Wallpaper by Ellos/Karen

 

Ja vielä tähän loppuun kuva makuuhuoneesta tällä hetkellä. Sinänsä tapetissa ei ole mitään vikaa, mutta olen vain jo kyllästynyt siihen, heh! Onhan se siinä ollut jo kolme vuotta 🙂 Hankalinta tässä nyt vain on tuo päätös, että minkä tapetin valitsee. Vahvoina ehdokkain on siis Half Moon ja tuo yllä oleva Karen. Ajattelin nyt vapaapäivinä katsastaa myös K-raudan ja vaikka Bauhaussin tarjonnan, joten eiköhän tämä ratkaisu tässä lähipäivinä synny 🙂

 

image.jpg