tv.jpg

 

Taisin joku kerta luvata, että napsin muutaman kuvan myös olohuoneen toisesta päädystä, mihin telkkari on sijoitettu. Tällä kertaa sohvakuvat on nyt jätetty pois, ja keskitytty huoneen toiseen päätyyn. Meillä telkkari on kiinnitetty seinään kiinni, jolloin tv-taso jää vapaaksi laskutilaksi. Siihen onkin kiva vuodenaikojen mukaan tehdä kaikkia kivoja asetelmia 🙂  Kävin viime torstaina pitkästä aikaa Perobassa ja ostin sieltä tuon ison R:än. Muuttelin muutenkin vanhaa asetelmaa tv-tason päällä, ja karsin siitä turhat kynttilä-viritelmät pois. Myös Hay:n käsi löysi paikkansa tason päältä.

 

tv1.jpg

 

Tuo on kyllä niin hauska tuo käsi! Miksihän en aikaisemmin sitä ole tänne ostanut, heh. Purkkeihin laitoin taas uusia lehtiä Peikonlehdestä. Se kasvaa muuten ihan villinä, että kasvia on pakko hieman harventaa. Nuo lehdet säilyy kyllä tosi hyvinä noissa lasipurkeissa ja on kiva sisustusidea.

 

tv3.jpg

tv5.jpg

tv6.jpg

 

Peroban R:rrä on tarkoitettu oikeasti seinälle, mutta laitoin pienen pussillisen kiviä painoksi kirjaimen taakse, joten nyt sitä voi käyttää myös pöytäkoristeena. Hintaa tuolla taisi olla hieman oli 30 euroa. Pikku E on Kodin ykkösen poistopuolelta, hintaa taisi olla noin pari euroa. 

 

tv7.jpg

tv8.jpg

tv2.jpg