image.jpg

 

Kävin viime sunnuntaina Messukeskuksessa messuilemassa. Ohjelmassa oli vieraila oma piha-, oma mökki-, oma koti- ja sisusta-osastoilla. Asetin suuret odotukset sisustus-osastolle, mutta se osoittautui melko pettymykseksi. Kun taas oma piha-osasto oli erittäin hieno, ja sieltä saikin matkaan paljon ideoita. Yllä oleva terassi-alue on mielestäni sisustuttu oikein kivasti. Pidän tunnelmasta, joka tilaan on luotu. Lisää terassi/parveke-ideoita alla olevissa kuvissa 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Aikas iso puuhirvi oli rakennettu keskelle messukeskusta. Hirven viereen oli tehty mahtava hiekka-alue, sekä uima-allas! Koko ympäristö oli täynnä erivärisiä tulppaaneja. Tuli oikein kesä-fiilis ja kukkien tuoksu oli myös hurmaava!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tässä on aika kiva idea kesäistutuksiin. Kirsikkapuut ovat ympäröity värikkäin tulppaanein ja kukkaistutus on oikein herkkä ja kaunis.

 

image.jpg

 

Sitten vielä pari kuvaa mökkipuolelta. Aika hauskat nuo puupölkyt, jotka toimittavat olohuoneen pöydän virkaa. Meinasin itse hankkia vastaavanlaiset makuuhuoneeseen, mutta eivätpä ne pölkyt sitten olisi mahtuneetkaan sinne.

 

image.jpg

image.jpg

 

Sisusta-puolen paras osasto oli tämä Arin & Kirsin Kotirempat-piste. Olen haaveillut tuollaisesta punatiilisesta sisustustiilestä esimerkiksi makuuhuoneeseen. Näitä tiilejä ja laattoja on aika moneen lähtöön, mutta nämä sisustustiilet olivat todella kauniit. Katsoimme työnäytöksen tästä tiilien asennuksesta ja hieman vaivannäköä se kyllä vaatii. Tiilet joutuu ihan ”muuraamaan” paikoilleen, joten ihan helppo rasti tämä ei ole. Lisäksi myös hinta on melko kallis. Laskettiin, että pelkästään makuuhuoneen seinän tiilet maksaisivat hieman alle 600€ plus kaikki muut tarvikkeet ja laastit. Mutta laatu on kyllä hyvä, eikä vaikutelma todellakaan näytä miltään ”tiilitapetilta”, heh 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tietysti sorruin myös messu-tarjouksiin, ja ostin tämän Kärcherin ikkunanpesimen 🙂 Olen sitä jonkin aikaa suunnitellut ostavani, ja nyt tämä koko setti oli siellä hintaan 54,90€ Eli kaupat tuli! Nyt sitten vain ikunanpesuun!

 

image.jpg