image.jpg

 

Olin työreissulla Tallinnassa ja minulle tuli mahdollisuus myös kierrellä hieman vanhaa kaupunkia oman maun mukaan. Aamupäivä oli erittäin aurinkoinen ja kaunis, ja kävelyretkestä jäi kyllä erittäin hyvä fiilis koko loppu päiväksi. Kiertelin ympäri vanhaa kaupunkia, ja piipahdin mielenkiintoisissa sisustusliikkeissä, kun niitä eteen ilmestyi 🙂 Alla oleva sisustusliike oli ensimmäinen kohdalleni sattunut. Se sijaitsi pienellä sivukadulla, lähellä ns. pääaukiota.

 

image.jpg

image.jpg

 

Oli lähellä etten ostanut tätä puista hirvenpäätä 🙂 Mielestäni se oli niin hauska. Päätin, että mietin asiaa kävelyretken aikana ja palaan hakemaan sen, jos siltä tuntuu. Nooh, hirvi jäi nyt sitten vielä odottelemaan. Kohta puoliin on taas uusi reissu Tallinnaan, joten periaatteessa jos hirvi jää kaivelemaan mieltä, niin sen voisi silloin hakea sieltä pois… Kuvassa pää näyttää melko isolta, mutta livenä se ei ihan niin suuri ole. Sisustuslehdissä ja on paljon näkynyt ihan oikeita hirvenpäitä sekä sarvia, mutta itse ajattelin että tällainen puu-versio olisi ehkä hieman kesympi vaihtoehto 😀 Hintaa tällä oli vain 45€.

 

image.jpg

 

Melkein heti edellisen sisustusliikeen jälkeen löysin taas seuraavan liikkeen. TALI Estonian design shop, eli vähän niinkuin meidän Finnish design shop. Mielestäni hinnat olivat varsin kohtuulliset, ja kuten myös meidän design shopissa, myös täällä uusien suunnittelijoiden tuotteet pääsevät esille, suuren kansan tietoisuuteen. Löysin myös toisen saman tyyppisen Estonian design shop:in, mutta toisella nimellä, josta sitten teinkin pienen ostoksen..

 

image.jpg

 

Oli pakko ottaa kuva tuosta Vivian Vau-liikkeestä, koska luin siitä hiljattain A&A at home-blogissa. Kauppa on kyllä varsinainen karkki-kenkäkauppa 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tämä on se toinen Esti design shop, Les Petites, jossa siis myydään myös vintage vaatteita. Lisäksi täältä löytyi myös samaa tavaraa kuin aikaisemmassa vierailemassani liikkeessä.

 

image.jpg

image.jpg

 

Ihanat JOIK:in tuoksukynttilät löytyivät täältä 7€ hintaan.

 

image.jpg

 

Tadaa! Tässä minun ostokseni! Tai itseasiassa ostin tämän kynä/kännykkä pidikkeen vielä vähän isompana versiona kuin kuvassa oleva. Pieni maksoi 16€ ja minun isompi malli 18€. Ajattelin, että se sopii sitten kivasti työpöydän päälle. Kaupassa löytyi kyllä vaikka mitä kivaa! Ensi kerralla taas uudestaan ostoksille!

 

image.jpg

 

Hauska linnunmökki!

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Lopuksi vielä maisemakuvia Tallinnan kattojen yltä. Meitä turisteja tuli moikkaamaan tämä veikeä pulu. Kovasti hän yritti saada leivänmurusia turisteilta, ja onnistuikin siinä. Alla oleva kuva on mielestäni hauska, ja hyvin ajoitettu. Tunnen itseni jo ihan luontokuvaajaksi 🙂

 

image.jpg