image.jpg

 

Kirjoittelin pari päivää sitte Ihana koralli –postauksessa viimeisimmistä Ikea ostoksistani. Ostoksistani löytyi muun muassa nämä ihanat Ikea Bråkig-malliston tyynynpäälliset. Niiden ihana kesäinen ja raikas väri sai minut hurahtamaan täysin korallin sävyyn. Mallailin tyynyjä eri paikkoihin ja napsin kuvia sitä mukaa. Oikein vieläkään en ole päätänyt minne tyynyt sijoitan, eli varmaan kierrätän niitä ympäri asuntoa fiiliksen mukaan 🙂

Ensiksi sijoitin tyynyt makkariin, ja tunnelma oli oikein raikas. Harmaa ja koralli sopivat siis erittäin hyvin yhteen!

 

image.jpg

 

Seuraavaksi vein yhden tyynyistä olohuoneessa sijaitsevan nojatuolin päälle. Siihenkin se sopi oikein mainiosti.

 

image.jpg

 

Lopuksi asettelin tyynyt sohvan päälle. Mielestäni tämäkin ratkaisu oli nätti. Lisäksi tuo sinertävä tyyny antaa kivasti kontrastia kirkkaille tyynyille. Tässä kun näitä kuvia katselen, niin nuo Balmuirin cashmere-tyynyt olisi nyt aika laittaa kevääksi sivuun, ja ottaa taas syksymmällä käyttöön.

 

image.jpg

 

Leikkasin ostamastani peikonlehdestä taas oksan kippoon. Kasvi kasvaa ihan hurjaa vauhtia, joten olen päättänyt hieman harventaa sitä, jotta se ei näytä ihan villiintyneeltä. Kasvin lehdet näyttävät tosi kivoilta ihan yksittäin maljakoissa. Keittiönpöydälläkin minulla on yksi oksa maljakossa piristämässä valkoista sisustusta 🙂

 

image.jpg

image.jpg

 

Tällaista täällä taas! Kohta ehkä aloitetaan maalausurakka, jeee!!!