image.jpg

 

Terveiset lämpimästä Espanjasta! Tuli sen verran nopsaa tämä reissu, että en ehtinyt edes mainita siitä täällä blogin puolella 🙂 Nyt ollaan jo palattu lumiseen Suomeen, mutta aurinkoa on on kyllä sen verran varastossa, että jaksaa painaa taas arkea eteenpäin! Matka suuntasi kohti Malagaa ja aurinkorannikkoa. Tässä pala Espanjaa kuvina  <3

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Tässä näkymä hotellin parvekkeelta, kaunista vai mitä! Makuuhuone oli sijoitettu niin, että sänky oli korotetulla alustalla huoneen päädyssä, ja tämä kaunis näkymä näkyi suoraan sängystä, kun illalla vaivuit uneen ja aamulla heräsit.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Altaalla tuli lueskeltua, mitäpä muutakaan, kuin uusinta Trendiä 🙂

 

image.jpg

 

Tässä matkataan kondolihissillä kohti vuorenhuippua. Menimme erittäin korkealla ja täytyy kyllä myöntää, että jänskätti ja ihan kauheasti! Perillä odotti huikeat näkymät ja kotka-show.

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Yritin katsastaa myös Espanjan sisustusliikkeitä. Rannikko-alueella ne olivat enemmän tai vähemmän turistikrääsällä täytettyjä, mutta myös muutama kiva kauppa löytyi. Ostoskeskuksessa oli tietysti pakko päästä vierailemaan Zara Homessa 🙂

 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Näin minä olen siis viikkoani viettänyt ja täytyy kyllä myöntää, että hieman haikeaa oli jättää Espanjan aurinko. Varsinkin kun matkalaukku oli täynnä uusia kesävaatteita ja balleriinoja, mutta Suomessa vastassa odotti valkoinen maa! Mutta onneksi kevättä kohti mennään nopeaa vauhtia ja eiköhän tuo lumi sula yhtä nopeaa kuin tulikin!