kasvi3.jpg

 

Taivuin lopulta viherkasvin hankintaan, vaikka olin pitkään sitä mieltä, että kasvit tarvitsevat paremman kodin 🙂 Kaikki varmasti ovat jo lukeneet kuinka trendikästä kasveilla sisustaminen on, joten niin minäkin sitten päätin rohkaista sisäistä viherpeukaloani ja hankin itselleni oman viherkasvin. Kutsun tätä kasvia nyt vaan nimellä ”viherkasvi”, koska en tiedä mikä sen virallinen nimi on. Jo kaupassa mietin lajikkeen nimeä, mutta sitä ei oltu mihinkään laitettu… Jos siis tunnistat kasvin, niin kerro ihmeessä mikä tämä kasvi on miehiään 🙂

Leikkasin yhden oksan irti kannuun, koska se jo repsotti ikävästi muista irrallaan. Ja jos ihmettelette, että mikä tuo musta ympyrä on, niin kynttilä melkein käräytti lehden, huupss! Ei siis ihan vahvasti alkanut tämä hortonomin ura, mutta tästä on vain matka ylöspäin! Siirsin siis kukan kauemmas tarjottimesta, ja laitoin tarjottimen päälle kynttilöiden kaveriksi pari mariskoolia, jotka mielestäni komppaavat hyvin vihreää linjaa, heh!

 

kasvi2.jpg

Tässä kasvini sitten ihan kokonaisuutena. Mielestäni se on oikein näyttävä ja nätti. Kasvini vieressä vartio Sven-viikinki. Olen saanut sen äidiltäni, joka sai sen omalta tädiltään. Sven on mielestäni oikein hauska tapaus, ja kupari sekä puu sopivat vielä täydellisesti tämän hetken sisustusväreihin. 

 

image.jpg

 

image.jpg