A&A at home kutsui minut mukaan blogihaasteeseen, joka sisältää viisi kysymystä. Lähdin innolla mukaan vastailemaan kysymyksiin. Tässäpä siis omat vastaukseni 🙂

 

Mikä on lempivärisi sisustuksessa?

Lempivärini vaihtuvat kausittain, mutta klassinen ”pohjaväri”, johon mielestäni sisustuksessa on helppo rakentaa pohjaa, on valkoinen. Hieman ehkä tylsä vastaus, mutta toisaalta myös käytännöllinen. Itselläni ainakin sisustusmieltymykset vaihtuvat tiuhaan, joten on helppo muutta tai tuoda jotain uutta selkeän värin ympärille, joka on neutraali ja tukee näin muita värejä. Eli siis itselläni tämä on valkoinen 🙂

Näin kun kevättä kohti mennään, erilaiset pastellisävyt ja kirkkaat piriste-värit ovat taas lähellä sisustus-sydäntäni. Mainitakseni muutaman, niin näitä ovat; keltainen, hempeä pastelli-vihreä, paperikassin ruskea/beige, koralli ja oranssi.

 

image.jpg

 

Mikä on design-kaluste / -esine, jota et koskaan osta?

Aika paha.. En uskalla sanoa ”ei koskaan”, mutta luulenpa, että välttäisin viimeiseen asti niitä nahkaisia löhötuoleja joissa on runsaat käsinojat ja joista saa sivulta vetämällä sen jalkarahin ponkautettua esiin 😀 Tarkoitan niitä oikeita ysärituoleja, sillä varmaan tällä hetkellä noissa malleissa ollaan tultu visuaalisesti hieman eteenpäin.. No mutta, tiedätte mitä tarkoitan 🙂 Nooh, laitetaan vielä kuva.

 

image.jpg

 

Mitkä ovat hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

Tällä hetkellä seuraan Netflixistä Pukumiehet-sarjaa, eli Suits:ia. Se tulee myös joku ilta ihan myös tv:stä, muistaakseni maikkarilta. No anyway, sarjan hahmot Mike Ross, Harvey Specter ja Louis Litt viihdyttävät tällä hetkelle minun arki-iltojani, ja olen kyllä koukussa tähän sarjaan! Eli sanotaan nyt siis nämä miehet hurmaavimmiksi henkilöhahmoiksi 🙂

 

image.jpg

 

Mitkä ovat suosikkisi leivonnassa?

En juurikaan leivo, ja viimeksi kuin leivoin unohdin pullista suolan ja kaardemumman. Olin jo ehtinyt kohottaa pullat, kun huomasin mokan, joten ratkaisin ongelman ripottelemalla pullien päälle suolaa ja kardemummaa ja pyörittelin niitä vähän 😀 No ihan hyvät niistä tuli, kun laittoi paljon kermavaahtoa ja hilloa väliin. Mutta osaan minä jotain tehdä, nimittäin olen opetellut tekemään creme bruleetä ja täytyy kyllä kehaista, että olen onnistunut niissä erittäin hyvin 🙂 Jos taas ravintolassa tilaan jälkkäriä, niin tilaan brownien. Jos taas kaupassa saan valita leivoksen, niin valitsen bebe-leivoksen ja nimen omaan sen oranssi-päällysteisen.

 

image.jpg

 

Mitkä ovat 5 blogisuosikkiasi? (ja jatka haaste heille)

Seuraan erilaisia blogeja laidasta laitaan, muodista matkailuun ja sisustukseen. Jatkan tehtävän eteenpäin seuraaville blogeille:

Inanadesigner

White lily

She’s got herself a little piece of heaven