eteinen4.jpg

 

​Tässäpä hieman jatkoa eiliseen eteis-postaukseen. Olen ratkaissut minua ärsyttävän mainosten-säilytysongelman seuraavasti. Eteisen vastakkaiseen päähän on porattu Granitista ostettu koukku ja siinä roikkuu paperikassi, johon mainokset voi suoraan heittää. Sitten vain kassi aina ulos mennessä matkaan, ja lehdet paperinkeräykseen. Näin turhaa lehtiroskaa ei ala kertymään esimerkiksi keittiönpöydälle. Koska lehtiä tulee niin paljon, en halua säilyttää niitä näkösällä olohuoneen lehtikorissa. Mielestäni epämääräiset lehtikasat antaa epäsiistin yleiskuvan, ja häiritsee ainakin omaa silmää 🙂 Toki järkeväähän olisi laittaa postiluukkuun ”ei mainoksia”-teksti, mutta toisaalta haluan kyllä selailla tiettyjä mainoskuvastoja, enkä viitsi liimata oveen ”sallitut-mainokset”-infotaulua 😀

 

eteinen5.jpg

eteinen6.jpg