eteinen1.jpg

 

Kirjoittelin tässä postauksessa ideoita eteisen sisustukseen ja lupailin myös kuvia omasta eteisestäni. Kuten tuossa aikaisemmassa eteis-postauksessa kerroin,   haluaisin hieman päivittää eteisen ilmettä uuteen suuntaan. Olen suunnittellut mustaa väliovea, uutta mattoa ja joitain sisustuselementtejä, jotka toisivat hieman särmää tilaan! Kovin suuresta eteisestä ei nyt ole kyse, mutta haluan silti tehdä siitä osan muuta sisustusta luomalla sille lisää persoonallisuutta.

Esimerkiksi tuo kenkähyllyn yläosa on jotenkin tylsä. Avainkaappi ei ole edes seinässä kiinni, ja mielestäni tuota seinäpintaa voisi hyödyntää esimerkiksi jollain lokerikolla. 

 

eteinen.jpg

 

Katossa oli aikaisemmin plafondi, mutta tuunailin Clasun lampunvarjosta ja johdosta uuden valaisimen eteiseen. Lamppua ei voinut jättää roikkumaan keskelle eteisen kattoa, vaan se piti ”asentaa” tuonne nurkkaan, jotta lamppuun ei löisi joka kerta päätä. Itseasiassa se sopiikin tuonne nurkkaan kivasti, sillä se antaa kivat kuviot seinään ja tukee kenkähylly-kokonaisuutta.

 

eteinen2.jpg

 

Eteisen sisustusprojekti siis vielä etenee, ja päivittelen sen edistymistä taas pikapuoliin 🙂