image.jpg

Kuvat: Ikea, digitaltrends, finnish design shop, stationery boutique, vonr

 

Tein hieman hahmotelmaa työtilan tarvikkeista kuvakollaasin muodossa. Tällä hetkellä sieltä siis löytyy työpöytä, tuoli ja tietokone. Valitsin työpöydäksi Ikean MALM kampauspöydän, koska se oli kokonsa puolesta juuri oikein mittainen. Työpöydät ovat usein melko syviä, mutta tämän syvyys oli vain 41cm, eli juuri passeli! Tuoliksi suunnittelin alunperin Kartellin Ghost-tuolia, mutta päädyinkin Hayn Hee-tuoliin, johon olen erittäin tyytyväinen.

Tällä hetkellä tila kaipaa erityisesti työlamppua. Tällä hetkellä minulla on tässä Block-valaisin, mutta se ei juurikaan anna valoa, ja kyseessä on vielä tuo pienempi versio. Tykästyin kovasti tuohon Design house stockholmin Cord lamp Miniin, joka sopisi keveytensä puolesta hyvin työpöydän päälle. Mielestäni se on tosi kaunis ja yksinkertainen muotoilultaan.

Lisäksi aion hankkia tuo String Pocket-hyllyn tähän työpöydän päälle, ja tietysti valkoisena 🙂 Mielestäni String-hylly ja Hayn Hee-tuoli sopivat loistavasti yhteen. Lisäksi haluan työtilaan hieman väriä tauluilla ja toimistotarvikkeilla. Erityisesti tuollainen muistitaulu olisi kiva idea. Siihen voisi kiinnittää inspiraatiokuvia, ja muuta kivaa. Koirataulu ja muistitaulu ovat vonr-nettikaupan sivuilta, ja itseasiassa tuo Hugo-koirataulu on nyt alessa 10€, joten se taitaa nyt vihdoin tulla meille asustamaan 🙂

Laitan tähän loppuun vielä pari inspiraatiokuvan työhuoneista, jotta saa vähän ideaa erilaisista työtilan sisustuksista. Kuvat lainattu: Alvhem.

 

image.jpg

image.jpg