image.jpg

 

Halusin kerätä inspiraatio-kuvia blogiini erilaisista eteisistä ja niiden sisustuksesta. Meillä on pieni ja kompakti eteinen, mutta jotain muutosta kuitenkin siihen haluaisin, jotta ilme piristyisi entisestä. Eteisessä on tällä hetkellä valkoinen lattia, kenkähylly ja harmaat vaatekaapit. Ajattelin ottaa lähipäivinä kuvan eteisestä, jotta kokonaisuus olisi helpompi käsittää. Seuraavaksi muutama pohdinta, miten eteistä voisi hieman upgreidata 🙂 Kuvat lainattu Alvhem:in sivuilta. 

– Yllä olevassa kuvassa pidän eteisen tapetista, joka on mielestäni aika hauska. Eteisessäni vain ei ole hirveästi seinäpintaa jota tapetoida, joten se nyt täytyy ainakin varmaan unohtaa. Toinen kiva juttu on tuo musta ovi. Pitäisikö väliovi vaihtaa värikkäämpään, esim. mustaan?

 

image.jpg

 

– Tai miten olisi keltainen väliovi eteiseen? Ihana!

 

image.jpg

 

– Eteisen roikkuva vaaterekki on hauska! Tosin omaan eteiseen ei sellaista viritelmää mahdu. Itseltäni löytyy eteisestä suhkot suuret kaapit ovineen, jotka toisaalta antavat armoa sotkulle kaappien sisällä 🙂 Totuus täälläpäin on kuitenkin se, että takkeja löytyy enemmän kuin viisi, joten muodikkaan ”takki-tanko”-viritelmän saa unohtaa.

 

image.jpg

 

– Tässä kuvassa pidän tuosta koivu-tapetista. Muutenkin eteinen on kauniisti mukana osana muuta sisustusta.

 

image.jpg

 

– Tässä taas (yllä oleva kuva) viehättää tuo eteisen eteisettömyys. Ihanan kotoinen. Valkoinen lattiakin on samanlainen kuin itselläni.

 

image.jpg

 

– Kylläpäs tuo matto raikastaa eteisen ilmeen! Juurikin tuollainen oranssi yksilö, graafisilla kuvioilla. Meille sellainen sopisi ehkä pyöreänä versiona…

 

image.jpg

 

– Jätin tämän kuvan viimeiseksi, koska tämä inspiroi minua ehkä eniten. Kuva on lainattu sisustusblogin sivuilta. Pidän siitä, että eteinen on rajattu omaksi alueekseen mustalla maalilla, jota löytyy lattiasta sekä oven ympäriltä. Omaan eteiseen voisin kuvitella juurikin tuota mustaa lattiaa. Ehkä takaseinän jättäisin kuitenkin valkoiseksi, mutta välioven vaihtaisin joka mustaan tai siihen ihanaan keltaiseen! Täytyy myöntää, että vaikka valkoinen lattia on aivan ihana, niin ei se ole hirmuisen kätevä tuolla eteisessä, ainakaan näin kura-aikaan! Tai sitten vain vaihdan sen välioven esim. mustaksi, ostan uuden pirtsakan eteisenmaton, ja päivitän tunnelmaa muilla sisustusesineillä, ja jätän lattian valkoiseksi (olihan siinä maalaamisessa aika iso urakka, ja ainahan lattian voi pestä). 

No mutta, näihin tunnelmiin jäädään nyt tällä erää ja jätetään asia hautomaan vielä hetkeksi.