purkit.jpg

 

Tässäpä muutama ostos viimeisimmältä Ikea reissulta. Elikäs mukaan lähti syvät ja matalat lautaset, sekä monta eri kokoista purkkia. Olen jo pitkään katsellut noita lautasia, mutta lykännyt niiden ostoa. Nyt sitten päätin kantaa ne kotiin, ja ne ovatkin jo päässeet heti käyttöön. Mielestäni ne ovat yksinkertaisen kauniit. 

Purkeilla taas on oma tarkoituksensa, nimittäin maustepurkkeina. Olen ostanut noita ennestään jo samankokoisen satsin, ja nyt täydensin purkkirivistöä entisestään. Olen laittanut jokaisen mausteen tuollaiseen purkkiin, jotta maustehyllyyn saadaan edes jonkinmoinen järjestys aikaan. Lisäksi olen dymolla printannut tekstin purkkiin kiinni. Tätähän moni on jo harrastanut, mutta vasta nyt sain itseäni niskasta kiinni ja aloitin armottoman dymotuksen purkkien kylkeen 🙂 Itselläni maustekaappi on sellaista maitolasihuurretta, joten nyt on kiva, että lasista heijastuu siisti purkkirivistö eikä kauhea sekasotku.

 

purkit1.jpg

purkit3.jpg

purkit4.jpg

 

Tässäpä sitten kuvaa viikonlopun syömingeistä, ja lautaset tietty heti käytössä 🙂 Ruokana oli sinisimpukoita valkoviinissä höyrytettynä, sekä patonkia ja juustoja, nam! Lopuksi vielä tunnustus, että ei tässä ihan kaikki Ikean ostokset olleet, vaan yksi lamppukin sieltä mukaan tarttui. Mutta siitä lisää myöhemmin.

 

ruoka.jpg