tiili.jpg

 

Olohuoneen kuvissa on vilahtanut tämä tiilikasa, joka saattaisi tarvita hieman lähempää tarkastelua. 🙂 Kyseessä on siis tiilistä ladottu pikkupöytä, joka ladottiin ihan omin käsin täällä olohuoneessa. Alunperin laskupöytänä oli Ikean kolmijalkainen pikkupöytä, jossa oli maitolasi ja kolme jalkaa. Ihan kiva siis, mutta halusin jotain omaperäisempää ja rouheampaa ratkaisua. Mielessä kehittyi sitten tämä tiilipöytä, ja ei muuta kuin suunta K-rautaan 🙂 Ostimme pikku pussin betonialaastia ja valitsimme eri sävyisiä tiilejä. Hieman siellä silmäiltiin kummaksuen, että mihin ihmeeseen tarvitaan 12 kappaletta tiiltä ja niin vähän laastia. Oisi vain pitänyt rohkeasti täräyttää myyjälle, että mitä minä olin suunnittelemassa, mutta kiertelin ja kaartelin asian vierestä, heh 🙂 

 
No anyway, kotona sitten vuorattiin lattian paperilla ja alettiin muuraamaan tiilejä päällekäin. Ei ollut hankalaa, vaan homma sujui oikein näppärästi 🙂 Alin tiili vuorattiin täyteen huopatassuja, jotta lattia ei ottaisi hirvesti itseensä tiilinpalasista. Kuuden kappaleen tiili viritelmä painaa kuitenkin kuin synti, heh! Mielestäni lopputulos on kuitenkin erittäin hieno, ja vielä kun asetin Kartellin Bourgie-valaisimen tuon pöydän päälle, on niiden kontrasti mielestäni aika makea. On myös kivaa, että ikkunasta näkyvä naapuritalo on puna/musta-tiilinen, joten näin ikkunoista avautuvaa maisemaa saatiin myös sisälle!
 
 
 
 

tiili1.jpg

tiili2.jpg

tiili3.jpg

tiili4.jpg