Shoppailin pientä kivaa Granitista, ja mukaan tarttui tuollainen betonista valettu alusta. Periaatteessa tuohan kävisi kivasti myös kynttilöiden ja tuikkujen alustaksi, mutta itse sijoitin sen keittiön purnukoiden alustaksi. Mielestäni tuo on todella kiva ja käytännöllinen, koska aina kun suolamyllyn laittoi käytön jälkeen takaisin seinän viereen, varisi osa suolasta pöydälle. Nyt pippuri ja suola jäävät kätevästi tuohon alustalle, ja ne on sitten helppo siitä kipata roskiin. (Eli siis silloin kun ehtii ja jaksaa, heh..) Hintaa tuolle jäi alle kympin.

 

keittiö.jpg

 

Cittarista saa ostettua tuota Desantis oliiviöljyä, joka on muuten myös kaunis sisustuselementti. Itse ostan aina kerralla ison oliiviöljy-purnukan, koska sitä menee ja paljon! Yrttejä tykkään säilyttää nätisti kukkaruukuissa ja pienemmissä purnukoissa.

 

keittiö1.jpg

 

keittiö3.jpg